Aanbod

Wat doet Galaxy Web

Ben jij op zoek naar iets wat niet op deze pagina vermeld staat? Aarzel dan niet om mij te contacteren, de kans dat ik je verder kan helpen is groot.

Uniek design

Voor elke website wordt een uniek design gemaakt naar de wensen van jou. Ben jij niet 100% tevreden met het design? Geen probleem! Het design wordt aangepast tot als jij tevreden bent!

Responsive design

Een website die enkel mooi is op je laptop of je computer is natuurlijk niet genoeg. Het is ook belangrijk dat de website er goed uitziet op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Hier wordt voor gezorgd!

SEO

Search Engine Optimization zorgt er voor dat je website eenvoudig terug gevonden kan worden door zoekmachines zoals Google. Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat je website niet gevonden wordt door je klanten!

Onderhoud

Nadat je website online is geplaatst is het belangrijk dat deze onderhouden wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het nemen van back-ups en het updaten van WordPress en plugins. Ook dit kan bij Galaxy Web!

Support

Je website is ontwikkeld en staat online, maar je hebt toch nog enkele vragen of bent op zoek naar advies. Ook hiervoor kan je Galaxy Web altijd contacteren!

WordPress

Door gebruik te maken van WordPress is het mogelijk dat jij, als eigenaar, zelf aanpassingen doet aan je website zoals een tekst, titel of afbeelding aanpassen.

Blog

Een blog is de perfecte manier om te communiceren met je klanten via je website. Hier kan je grote aankondigingen doen, uitleg geven over je producten, promoties aankondigen enzovoort.

Webshop

Wil je producten verkopen op je website? Dat kan! Er wordt een webshop opgezet op je website waar jij zelf eenvoudig aanpassingen aan kan doen zoals nieuwe producten toevoegen en prijzen wijzigen.

Online afspraken module

Verlies jij veel tijd met het vastleggen van afspraken? Dit probleem kan eenvoudig opgelost worden door een online afspraken module op je website te integreren. Op die manier kunnen klanten 24/7 een afspraak maken via jouw website!

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele veel gestelde vragen. Als je nog vragen hebt kan je mij altijd contacteren op info@galaxyweb.be

Hoeveel kost een website?

Elke website is op maat gemaakt en afgestemd op uw bedrijf. Eens ik op de hoogte ben van al uw wensen kan ik u de exacte kosten meedelen. 

Wie is de eigenaar van de website?

De website is volledig van u. Jij betaalt voor de website dus is het uw eigendom. Indien gewenst kan ik je volledige beheerdersrechten geven op je website en kan je mij zelf verwijderen als beheerder. 

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Dat kan zeker! Aangezien ik met WordPress werk kan jij zelf eenvoudig aanpassingen doen. Denk hierbij aan het aanpassen van titels, teksten, afbeeldingen en ander inhoud op je website. Je kan zo goed als alles zelf aanpassen.

Hoeveel inspraak heb ik tijdens het ontwikkelen van mijn website?

Je hebt volledige inspraak tijdens het ontwikkelen van je website. Ik raad je zelf aan om mee te denken met mij. Jij kent je bedrijf van binnen en van buiten, het is belangrijk dat deze kennis in het project wordt gebracht, alleen op die manier zullen we het beste resultaat mogelijk kunnen halen. Ik bekijk ons niet als kant en leverancier, maar als partners.

Kan ik mijn website ook laten hosten bij u?

Neen, hosting bied ik niet aan. Ik kan u wel enkele betrouwbare hosting bedrijven aanbevelen indien u er zelf nog geen op het oog heeft.

Contacteer mij

Heb jij even veel zin om te beginnen aan je nieuwe website als ik? Of heb je nog een andere vraag?

Aarzel dan niet om mij te contacteren!

Naam: Sven Navez

Adres: Annekensstraat 31,
9700 Oudenaarde

E-mail: info@galaxyweb.be

Telefoon: +32 493 04 32 83

Aanvaarden privacyverklaring