Diensten

Wat doet Galaxy Web

Ben je op zoek naar iets wat niet op deze pagina vermeld staat? Aarzel dan niet om mij te contacteren, de kans dat ik je verder kan helpen is groot.

Uniek Design

Voor elke website wordt een uniek design gemaakt naar de wensen van jou. Ben jij niet 100% tevreden met het design? Geen probleem! Het design wordt aangepast tot als jij tevreden bent!

Responsive Design

Een website die enkel mooi is op je laptop of je computer is natuurlijk niet genoeg. Het is ook belangrijk dat de website er goed uitziet op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Hier wordt voor gezorgd!

WordPress

Door gebruik te maken van WordPress is het mogelijk dat jij, als eigenaar, zelf aanpassingen doet aan je website zoals een tekst, titel of afbeelding aanpassen.

Onderhoud

Nadat je website online is geplaatst is het belangrijk dat deze onderhouden wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het nemen van back-ups en het updaten van WordPress en plugins. Ook dit kan bij Galaxy Web!

Support

Je website is ontwikkeld en staat online, maar je hebt toch nog enkele vragen of bent op zoek naar advies. Ook hiervoor kan je mij altijd contacteren!

Blog

Een blog is de perfecte manier om te communiceren met je klanten via je website. Hier kan je grote aankondigingen doen, uitleg geven over je producten, promoties aankondigen enzovoort.

Webshop

Wil je producten verkopen op je website? Dat kan! Er wordt een webshop opgezet op je website waar jij zelf eenvoudig aanpassingen aan kan doen zoals nieuwe producten toevoegen en prijzen wijzigen.

Online Afspraken Module

Verlies jij veel tijd met het vastleggen van afspraken? Dit probleem kan eenvoudig opgelost worden door een online afspraken module op je website te integreren. Op die manier kunnen klanten 24/7 een afspraak maken via jouw website!

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag die niet in onderstaande lijst staat? Aarzel dan niet om mij te contacteren!

Elke website wordt op maat gemaakt en afgestemd op uw bedrijf. Eens ik op de hoogte ben van al uw wensen kan ik u de exacte prijs meedelen. 

Naar mijn mening wel. Elk bedrijf zou een website moeten hebben. Een website is een virtuele etalage waarmee je jouw producten of diensten aan de wereld kunt laten zien. Het ontbreken van een professionele website kan het vertrouwen van potentiële klanten schaden of hen doen twijfelen aan jouw geloofwaardigheid.

Of je nu een stevige online-aanwezigheid wilt vestigen of gewoon dat vakje voor uw klanten wilt aanvinken, ik kan je helpen.

Websites van amateurs zien er op het eerste zicht misschien acceptabel uit, maar die websites zijn vaak bezaaid met kapotte links, laden langzaam en zullen er waarschijnlijk verschrikkelijk uitzien op kleinere schermen.

Dit kan veel duurder zijn dan het inhuren van een webdesigner, omdat uw potentiële klanten wellicht ergens anders zoeken naar een betere ervaring.

Dat kan zeker! Aangezien ik met WordPress werk kan jij zelf eenvoudig aanpassingen doen. Denk hierbij aan het aanpassen van titels, teksten, afbeeldingen en ander inhoud op je website. Je kan zo goed als alles zelf aanpassen.

Ik raad ten zeerste aan om zelf je teksten te schrijven. Tenslotte ken jij je bedrijf het beste.

Contacteer mij via email op info@galaxyweb.be of stuur mij een berichtje via het contactformulier op deze website. 

 

Neem contact op om van start te gaan

Vraag een vrijblijvende eerste afspraak aan om jouw nieuwe website te bespreken.

Telefoon

0493 04 32 83

E-mail