Webdesign op maat van jouw bedrijf

Website laten maken in Oudenaarde

Ben jij op zoek naar een nieuwe, op maat gemaakte website die de juiste boodschap overbrengt naar jouw klanten en laat je de website het liefst maken door iemand in de buurt van Oudenaarde? Dan is Galaxy Web de perfecte partner voor jou. Ik ben namelijk gevestigd in Oudenaarde (Ename).

Wat doet Galaxy Web?

Webdesign

Je kan bij mij terecht voor een op maat gemaakte website. Het draait bij mij allemaal om het maken van websites die uw bedrijf echt vertegenwoordigen. Uw producten en diensten worden op de beste manier onder de aandacht gebracht.

Webshops

Wil jij dat jouw winkel 24u per dag open is? Dan is een webshop hiervoor de ideale oplossing. Voor een op maat gemaakte webshop die jouw producten doet opvallen bij bezoekers ben je bij Galaxy Web aan het juiste adres.

Support & Onderhoud

Geen tijd of zin om jouw website up-to-date te houden? Geen probleem. Ik kan dit van jou overnemen. Het is belangrijk dat een website onderhouden wordt. Denk hierbij aan het nemen van back-ups en het updaten van WordPress en plugins.

Benieuwd wat je krijgt?

- 01. Uniek design

Elke website wordt ontwikkeld met een uniek, op maat gemaakt design. Dit is nodig zodat je website de juiste boodschap naar je klanten overbrengt.

- 02. Eenvoudig aan te passen

Dankzij het gebruiksvriendelijke beheersysteem WordPress, kan jij zelf eenvoudig aanpassingen doen aan je website.

- 03. Mobiel vriendelijk

Zowel op computer, laptop, tablet en smartphone zal je website er mooi en professioneel uitzien.

- 04. Opleiding

Indien gewenst geeft ik je na oplevering van je nieuwe website een korte opleidingen om zelf je website aan te kunnen passen.

Neem contact op om van start te gaan

Vraag een vrijblijvende eerste afspraak aan om jouw nieuwe website te bespreken.

Telefoon

E-mail