Webdesign op maat van jouw bedrijf

Website laten maken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe, op maat gemaakte website die de juiste boodschap overbrengt naar jouw klanten? Dan ben je bij Galaxy Web aan het juiste adres. Galaxy Web is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor bijberoepers, eenmanszaken en kleine bedrijven. Een nieuwe website moet uiteraard betaalbaar zijn. Ik hanteer correcte en realistische prijzen gebaseerd op uw wensen en noden. 

Wat doet Galaxy Web?

Webdesign

Je kan bij mij terecht voor een op maat gemaakte website. Het draait bij mij allemaal om het maken van websites die uw bedrijf echt vertegenwoordigen. Uw producten en diensten worden op de beste manier onder de aandacht gebracht.

Webshops

Wil jij dat jouw winkel 24u per dag open is? Dan is een webshop hiervoor de ideale oplossing. Voor een op maat gemaakte webshop die jouw producten doet opvallen bij bezoekers ben je bij Galaxy Web aan het juiste adres.

Support & Onderhoud

Geen tijd of zin om jouw website up-to-date te houden? Geen probleem. Ik kan dit van jou overnemen. Het is belangrijk dat een website onderhouden wordt. Denk hierbij aan het nemen van back-ups en het updaten van WordPress en plugins.

Benieuwd wat je krijgt?

- 01. Uniek design

Elke website wordt ontwikkeld met een uniek, op maat gemaakt design. Dit is nodig zodat je website de juiste boodschap naar je klanten overbrengt.

- 02. Eenvoudig aan te passen

Dankzij het gebruiksvriendelijke beheersysteem WordPress, kan jij zelf eenvoudig aanpassingen doen zoals teksten en foto's aanpassen.

- 03. Mobiel vriendelijk

Zowel op computer, laptop, tablet en smartphone zal je website er mooi en professioneel uitzien.

- 04. Opleiding

Indien gewenst geeft ik je een korte opleidingen om zelf aanpassingen te kunnen doen.

Waarom Galaxy Web?

Bij Galaxy web kan je terecht voor het totaalplaatje. Ik verzorg uw webhosting, domeinnaam, e-mailverkeer, onderhoud en support van je website, … Zo kan jij je volledig bezig houden met jouw bedrijf en hou ik mij bezig met de online verschijning van jouw bedrijf.

Aangezien Galaxy Web een eenmansbedrijf is zul je altijd rechtstreeks in contact staan met mij. Hierdoor zal de communicatie altijd vlot verlopen, zonder tussenpersonen. 

Neem contact op om van start te gaan

Vraag een vrijblijvende eerste afspraak aan

Telefoon

E-mail